Skip to content

Autoservis Felga Našice | AHServis |  Vulkanizer

Gume
Gume i Felge

gume skladisteDanašnji uvjeti vožnje predstavljaju sve veće izazove vozačima, njihovim vozilima i u konačnici njihovim gumama. Od modernih vozila zahtjevaju se viši stupnjevi performansi i upravo zbog toga je odabir odgovarajućih guma od najveće važnosti. U našoj ponudi možete pronaći modele guma renomiranih svjetskih proizvođača iz visoke klase, kao i modele nižeg cijenovnog ranga. Marke pneumatika koje nudimo su: Toyo, Continental, General Tire, Pirelli, Michelin, Barum, Sava, Goodyear, te neke od specijaliziran proizvođača guma za gospodarska vozila kao što su Kormoran, Saha te General Tire. Osim prodaje guma nudimo usluge montaže, balansiranja, optike, te čuvanja Vaših guma van sezone.

NOVO u ponudi!

Alu felge Brock i RC. Katalog možete pogledati na ovom linku.
Katalog Brock i RC 2013

 
Toyo

toyo logoU širokoj ponudi Toyo guma korisnik je u mogućnosti odabrati gume iz grupe standardnih performansi pa sve do vrlo visokih performansi, kao i vrlo rijetku trkaću gumu s cestovnom homologacijom (R888).

Više...
 
Continental

continental logoAsortiman ponude Continentalnovih guma postavlja nove standarde u udobnosti pri držanju ceste i vožnji te nudi gume vrhunske kvalitete za beskompromisnu sigurnost.

Više...
 
General Tire

generaltyre logoGuma General Tire prepoznata je kao čvrsta i izdržljiva guma za osobna i gospodarska vozila. Gume General Tire dizajnirane u SAD, a zadovoljavaju sve uvjete sigurne vožnje prema DOT standardu.

Više...
 
Pirelli

pirelli logoU našoj ponudi Pirelli guma može pronaći gotovo sve modele za osobna, kombi ili teretna vozila. Pirellijeve gume jamče odlične performanse, izuzetan osjećaj za cestu i ponašanje automobila.

Više...
 
Michelin

michelin logoMichelin teži vrhunskom dizajnu, kvaliteti i zadovoljstvu kupaca. Michelinov sustav kvalitete uključuje stalno unaprijeđivanje proizvodnih procesa na najvišoj tehnološkoj razini.

Više...
 
Barum

barum logoBarum gume vrlo su dugotrajne i bez obzira na niži cjenovni rang ne odstupaju od kvalitete za skupljim modelima. U našoj ponudi Barum guma ističu se: Bravurius, Bravurius 2, Brillantis 2, te Polaris 2.

Više...
 
Sava

sava logoSava je poznati slovenski proizvođač automobilskih guma koji je danas u potpunisti u vlasništvu Goodyeara, te su izrađene pomoću najsuvremenijih strojeva i prema najstrožim svjetskim standardima.

Više...
 
Više članaka...