Skip to content

Autoservis Felga Našice | AHServis |  Vulkanizer

Autoservis Felga Našice | AH Servis

Felga d.o.o. Našice je ovlašteni AH Servis. Vršimo usluge montaže, geometrije, postavljanja i prodaje guma, te čuvamo Vaše gume u kontroliranim uvjetima vansezone. Uz vulkanizerske pružamo usluge izmjene ulja i filtera, kontrole i punjenja klima uređaja, kao i usluge izmjene kočnica, auspuha, mortizera, akumulatora itd. U našem servisu moguće je napraviti pregled i pripremu za odlazak na obavezan tehnički pregled kao i kontrole prije godišnjih odmora ili pred zimu. Kod nas možete pronaći dijelove, ulja i pneumatike renomiranih proizvođača kao što su: Toyo, Continental, General Tire, Pirelli, Michelin, Sava, Barum, Goodyear, Valvoline, Shell, Castrol, Bosch, Bilstein, Textar te drugi. Također u našoj ponudi možete pronaći i alu felge za Vašeg ljubimca, marke Brock i RC Design.

 

naslovna logo

 


Anketa

Sviđa li Vam se naša nova stranica?
 

Iz ponude

U našoj ponudi guma još se nalaze Goodyear, Kormoran i Seha. Više o tim markama možete pronaći na stranicama Auto Hrvatske.

  • Guma Goodyear sa svojim odličnim svojstvima zadovoljavaja očekivanja najzahtjevnijih kupaca. Veliki izbor, vrhunska kvaliteta, stogodišnje iskustvo i kontinuirani razvoj tehnologije i proizvoda Goodyear svrstava u sigurne i pouzdane proizvođače guma.U našoj ponudi možete pronaći Goodyear gume za gospodarska vozila.
  • Gume Kormoran su moderne, pouzdane i sigurne kamionske gume, dizajnirane u europi, sposobne odgovoriti na sve zahtjeve transportnog tržišta. Nude najbolja rješenja za tri glavna područja primjene: na autocesti, gradilištu te u gradskom transportu s čestim zaustavljanjima.
  • Gume Seha iz naše ponude su pretežno za poljoprivrednu mehanizaciju, traktore različitih nosivosti, motokultivatore, prikolice, kombajne i razna priključna vozila, kao i gume za građevinske i radne strojeve.