Skip to content

Autoservis Felga Našice | AHServis |  Vulkanizer

Ulja i maziva
Valvoline

valvoline logoU našoj ponudi su motorna ulja za osobna vozila, motorna ulja za teretna vozila i strojeve, maziva za poljoprivrednu mehanizaciju, ulja za mjenjače, ulja za diferencijale i druge sklopove, ulja i maziva za skutere i motorkotače, ulja za dvotaktne i četverotaktne brodske i izvanbrodske motore, servisni proizvodi, masti i industrijska ulja i maziva.

Proizvodni Valvoline program u stalnom je rastu. Svaki proizvod posebno je osmišljen kako bi udovoljio najvišim zahtjevima današnjeg tržišta. Inovativnost na području podmazivanja i tempo pojave novih proizvoda ključ su uspjeha na tržištu.

 
Shell

shell logoU ponudi Shellovih proizvoda su motorna ulja za osobna vozila, motorna ulja za teretna vozila i strojeve, maziva za poljoprivrednu mehanizaciju, ulja za mjenjače, ulja za diferencijale i druge sklopove, ulja i maziva za skutere i motorkotače, ulja za dvotaktne i četverotaktne brodske i izvanbrodske motore, servisni proizvodi, masti i industrijska ulja i maziva.

Shell je članica globalne grupe energetskih i petrokemijskih kompanija. Kao doprinos održivom razvoju Shell je odredio cilj - ispuniti čovjekove potrebe za energijom i pri tome se orijentira na ekološki prihvatljiva konvencionalna goriva kao i na alternativne izvore energije.

 
Castrol

castrol logoCastrol je više od 100 godina iskustva svjetski dobavljač maziva. Oduvijek posvećuje pažnju zdravlju, sigurnosti i okolišu. Castrol nudi veliki raspon prvoklasnih proizvoda i usluga koje nastoje zadovoljiti svaki zahtjev i potrebu pojedinačne djelatnosti.

U ponudi su motorna ulja za osobna vozila, motorna ulja za teretna vozila i strojeve, maziva za poljoprivrednu mehanizaciju, ulja za mjenjače, ulja za diferencijale i druge sklopove, ulja i maziva za skutere i motorkotače, ulja za dvotaktne i četverotaktne brodske i izvanbrodske motore, servisni proizvodi, masti i industrijska ulja i maziva.

 
Lukoil

lukoil logoU ponudi su motorna ulja za osobna vozila, motorna ulja za teretna vozila i strojeve, maziva za poljoprivrednu mehanizaciju, ulja za mjenjače, diferencijale i druge sklopove, masti i industrijska ulja i maziva. Ulja LUKOIL su odobrena od Američkog naftnog instituta, Saveza američkih inženjera i Europskog saveza proizvođača automobila. Stvaraju se prema najsuvremenijoj tehnologiji, pa se tako u njihovoj proizvodnji koriste najučinkovitijim aditivima. LUKOIL kontrolira cjelokupni proces proizvodnje ulja kojim jamči kvalitetu ulja i karakteristike koje su u skladu s odgovarajućom klasom i viskozitetom deklariranim za svako pojedinačno ulje.

 
British Petroleum

bp logoBP korporacija vodeća u proizvodnji nafte i naftnih derivata u svijetu te najveći proizvođač baznih ulja. Osnovana je 1901. godine, danas u svom portfelju posjeduje robne marke: Castrol i Aral. BP nudi vrhunska kvalitetna ulja Visco za osobni program vozila te Vanellus za kamionski program, ulje za mjenjače, skutere te industrijska ulja.

 
INA Maziva

ina logoMaziva Rijeka d.o.o. i Maziva Zagreb d.o.o. članice su grupe INA, koje se bave proizvodnjom maziva i srodnih proizvoda. Kvaliteta proizvoda, kao rezultat dugogodišnjeg iskustva i tradicije, omogućuje poslovanje u uvjetima otvorenog tržišta i snažne konkurencije na domaćem, te povećanje udjela na vanjskim tržištima.

U ponudi su motorna ulja za osobna vozila, motorna ulja za teretna vozila i strojeve, maziva za poljoprivrednu mehanizaciju, ulja za mjenjače, ulja za diferencijale i druge sklopove, servisni proizvodi, masti i industrijska ulja i maziva.